Vakgarage, sinds 1991

 

Baas blijven in eigen bedrijf

Meer omzet en winst maken door samen te werken met meer dan 300 collega’s? En toch baas in eigen bedrijf blijven? Dat kan met Vakgarage. Vakgarage ontzorgt en biedt veel voordelen, maar u blijft baas in uw eigen bedrijf.

Vakgarage ontzorgt. Ondernemers ondernemen

De centrale doelstelling van Vakgarage is de belangen van de aangesloten ondernemers zo goed mogelijk te behartigen. Dit doen zij door hen te ontzorgen op allerlei gebieden. Vakgarage verzorgt effectieve marketing, biedt opleidingen aan, zorgt voor de sturing van werk, biedt ondersteuning bij autoverkopen, zorgt voor ondersteuning van de zakelijke markt en maakt uitstekende collectieve in- en verkoopafspraken. Dit allemaal om de bij Vakgarage aangesloten ondernemers te kunnen laten doen wat zij het liefste doen: ondernemen!

Marketing zit in de genen

Vakgarage is een marketing gestuurde organisatie. Door krachtige marketingcommunicatie zijn zij in staat om een onderscheidende positionering op hun doelgroepen over te dragen en het merk verder te versterken. De bij Vakgarage aangesloten ondernemers worden ondersteund met een laagdrempelig en onderscheidend marketingplan dat bijdraagt aan het vergroten van hun marktaandeel in sales en aftersales. Ondernemers worden op allerlei manieren ontzorgd. Ze kunnen bij Vakgarage terecht voor de aankleding van hun pand, ondersteuning in online verkoop, website, social media, huis-aan-huisfolders, e-mail marketing, effectieve direct mail campagnes en nog meer. Vakgarage is dáár actief waar de kansen voor de ondernemers liggen.

De markt verandert, Vakgarage verandert mee

U weet dat de markt veranderd. De onderhoudsintervallen worden groter en steeds meer elektrische, hybride en kleine auto’s komen in de werkplaats. U heeft meer klanten nodig om dezelfde omzet te realiseren als voorheen en online is transparanter dan ooit. Vakgarage is zich hier bewust deze veranderingen en speelt hier op in. Ze spelen in op deze veranderingen en rijken oplossingen aan waarmee u, uw bestaande klanten kunt behouden en nieuwe klanten kunt werven.

Er valt altijd iets te leren

Door de razendsnelle ontwikkelingen in autoland kan wat vandaag kwaliteit is morgen onder de maat zijn. Vakgarage zorgt ervoor dat monteurs en ondernemers voortdurend op de hoogte blijven van veranderingen en vernieuwingen in de branche. Er valt altijd wat te leren: is het niet op het gebied van techniek, dan wel op het gebied van commercie. Vakgarage ondersteunt ondernemers met een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Zo staan Vakgarages altijd vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen.

Online

De automobielbranche is online goed vertegenwoordigd en Vakgarage zit daar middenin. Daarom heeft Vakgarage niet alleen een landelijke website maar hebben ook alle Vakgarages hun eigen individuele website. Deze zijn alle zo ingericht dat ze bij de ondernemer passen en dat ze uitstekend worden gevonden in zoekmachines. De websites hebben op individueel niveau een tal van functionaliteiten zoals online offertes, klantenreviews, online afspraken maken en diverse campagnes, zo generen we extra omzet en daar profiteert de ondernemer van.

De kracht van een ijzersterk merk

Vakgarage is uitgegroeid tot een ijzersterk merk met een uitstekend imago en een hoge naamsbekendheid. De bij Vakgarage aangesloten ondernemers ervaren iedere dag wat het merk Vakgarage voor hen betekent. Particuliere en zakelijke rijders weten waar het merk Vakgarage voor staat. Dit merken de ondernemers bijvoorbeeld bij de verkoop van occasions of het binnenhalen van zakelijke relaties.

Vakgarage en de zakelijke markt

Vakgarage Professional ondersteunt de ondernemers op de zakelijke markt. Wij maken afspraken met grootzakelijke partijen zodat zij hun wagenpark of klanten naar een Vakgarage Professional sturen. En ook op het gebied van lease kunnen ondernemers op de ondersteuning van Vakgarage rekenen. Als u bent aangesloten bij Vakgarage Professional, profiteert u dus van de landelijk geldende afspraken met interessante partijen. Maar dat niet alleen: Vakgarage biedt uw bedrijf ook individuele ondersteuning, zodat u zich sterk kunt positioneren in de lokale zakelijke markt.

Ondersteuning bij autoverkoop

Waar andere formules stoppen, gaat Vakgarage verder. Veel van de bij ons aangesloten ondernemers zijn actief in de autoverkoop. Vakgarage ondersteunt ondernemers met collectieve inkoopafspraken voor jonge occasions en nieuwe auto’s, maar ook met landelijke marketingacties om de verkopen te ondersteunen. Daarnaast regelt Vakgarage collectieve inkoopafspraken met occasionsportals. Bij Vakgarage aangesloten ondernemers kunnen hierdoor goedkoper bij die portals adverteren.

Interesse om aan te sluiten bij het Vakgarage Concept?
Neem dan contact op met uw accountmanager voor meer informatie.