Bent u klaar voor de toekomst?

Ontwikkelingen als telematica, complexe technieken, elektrisch rijden, private lease, minder gereden kilometers? Het duurt misschien hier en daar langer dan de media doet geloven, maar de ontwikkelingen zijn er en ook u gaat dit merken. Wij geloven daarom dat samenwerken nog belangrijker gaat worden. Samenwerken met uw grossier en samenwerken met uw collega’s. Een manier om deze samenwerking vorm te geven is u aansluiten bij een sterke garageformule. Misschien wel de meest bekende en zeker een van de meest complete garageformules van Nederland: Vakgarage!

 

Beoordeeld met een 8.4 in het laatste onafhankelijke Bovag Rosa onderzoek

 

“SINDS IK NAAST MIJN DEALERSCHAP OOK VAKGARAGE BEN GEWORDEN, IS DE WERKPLAATS BETER GEVULD, WAARDOOR IK EEN EXTRA MONTEUR AAN HEB KUNNEN NEMEN EN IK ANDERE MERKEN NOG BETER KAN BEDIENEN.”

DE VAKGARAGE-QUOTE VAN JOERI FOMENKO

 

 

Vakgarage ontzorgt. Ondernemers ondernemen

De centrale doelstelling van Vakgarage is de belangen van de aangesloten ondernemers zo goed mogelijk te behartigen. Dit doen zij door hen zorgen uit handen te nemen. Vakgarage verzorgt effectieve marketing, biedt opleidingen aan, zorgt voor de sturing van werk, biedt ondersteuning bij autoverkopen, zorgt voor ondersteuning van de zakelijke markt en maakt uitstekende collectieve in- en verkoopafspraken. Dit allemaal om de aangesloten ondernemers te kunnen laten doen wat zij het liefste doen: hun klant optimaal van dienst zijn!

 

” DOORDAT VAKGARAGE VOOR ONS VEEL ZAKEN UIT HANDEN NEEMT, KUNNEN WIJ DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN: ONZE KLANTEN UITSTEKEND VAN DIENST ZIJN EN ERVOOR ZORGEN DAT ZE MOBIEL BLIJVEN. “

DE VAKGARAGE-QUOTE VAN CEES VERHEIJ

 

Vakagarage, de énige echt onafhankelijke garageformule.

Meer omzet en winst maken door samen te werken met meer dan 280 collega’s? En toch baas in eigen bedrijf blijven? Dat kan met Vakgarage. Vakgarage ontzorgt en biedt veel voordelen, maar u blijft baas in uw eigen

bedrijf. Wel behoort u als Vakgarage tot een sterke formule, met onderhandelingskracht, waardoor u alle uitdagingen die de toekomst biedt aan kan.

 

De kracht van een ijzersterk merk

Vakgarage is uitgegroeid tot een ijzersterk merk met een uitstekend imago en een hoge naamsbekendheid. De bij ons aangesloten ondernemers ervaren iedere dag wat het merk Vakgarage voor hun betekent. Particuliere en zakelijke rijders weten waar het merk Vakgarage voor staat. Dit merken de ondernemers bijvoorbeeld bij de verkoop van occasions of het binnenhalen van zakelijke relaties.

 

Marketing zit in de genen

Vakgarage is een marketinggestuurde organisatie. Door krachtige marketingcommunicatie zijn zij in staat om een onderscheidende positionering op de doelgroepen over te dragen en het merk verder te versterken. De aangesloten ondernemers worden ondersteund met een laagdrempelig en onderscheidend marketingplan, dat bijdraagt aan het vergroten van hun marktaandeel in sales en aftersales. Ondernemers worden op allerlei manieren ontzorgd. Ze kunnen bij

Vakgarage terecht voor de aankleding van hun pand, website, online marketing, huis-aan-huis folders, e-mailmarketing en effectieve direct mail campagnes.

 

Online

Internet is niet meer weg te denken uit de automobielbranche. Daarom is Vakgarage prominent vertegenwoordigd op het internet en in sociale media. Niet alleen met de beste en modernste garageformule website in de markt, maar ook met de websites van alle bij Vakgarage aangesloten ondernemers. De websites van Vakgarage ondernemers zijn altijd up-to-date en worden uitstekend gevonden in zoekmachines. Vakgarage regelt dit, zodat de ondernemers er zelf geen omkijken naar hebben. Met tal van functionaliteiten als online offertes, klantenreviews, online afspraken maken en Google AdWords campagnes, genereren we extra omzet via onze websites. En daar profiteren de ondernemers van.

 

Ondersteuning autoaankopen

Waar andere formules stoppen, gaat Vakgarage verder. Veel van de bij ons aangesloten ondernemers zijn actief in de autoverkoop. Vakgarage ondersteunt ondernemers met collectieve inkoopafspraken voor jonge occasions en nieuwe auto’s, maar ook met landelijke marketingacties om de verkopen te ondersteunen. Daarnaast regelt Vakgarage collectieve inkoopafspraken met occasionsportals. Bij ons aangesloten ondernemers kunnen hierdoor goedkoper bij die portals adverteren.

 

Zakelijke markt

Vakgarage ondersteunt de ondernemers op de zakelijke markt. Zij maken afspraken met grootzakelijke partijen zodat zij hun wagenpark of klanten naar een Vakgarage sturen. En ook op het gebied van lease kunnen ondernemers op onze ondersteuning rekenen. Als u bent aangesloten bij Vakgarage, profiteert u dus van onze landelijk geldende afspraken met interessante partijen. Maar dat niet alleen: zij bieden uw bedrijf ook individuele ondersteuning, zodat u zich sterk kunt positioneren in de lokale zakelijke markt.

 

Private Lease

Vakgarage is als een van de weinige garageformules zeer actief in Private Lease. Zij biedt regelmatig uitstekende proposities via Auto Lease Company van de Hiltermann Lease Groep aan.

 

 

Er valt altijd iets te leren

Door de razendsnelle ontwikkelingen in autoland, kan wat vandaag kwaliteit is morgen onder de maat zijn. Vakgarage zorgt ervoor dat monteurs en ondernemers voortdurend op de hoogte blijven van veranderingen en

vernieuwingen in de branche. Er valt altijd wat te leren: is het niet op het gebied van techniek, dan wel op het gebied van commercie. Vakgarage ondersteunt ondernemers met een breed scala aan trainingsmogelijkheden.

Zo staan vakgarages altijd vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen.

 

Resumé:

 • De enige écht onafhankelijke formule in Nederland.
 • Vakgarage heeft geen winstoogmerk.
 • De belangen van de ondernemers staan centraal.
 • Ondernemers blijven ondernemers, baas in eigen bedrijf.
 • Sturing van werk richting de ondernemers.
 • Ondersteuning bij verkopen occasions en nieuwe auto’s.
 • Ondersteuning met betrekking tot de zakelijke markt.
 • Ondersteuning d.m.v. commerciële & technische trainingen.
 • Uitgebreide marketingondersteuning.
 • Een breed scala aan voortreffelijke inkoopvoordelen.
 • Kwaliteit staat voorop; alle Vakgarages zijn BOVAG-lid.
 • Vakgarage ontzorgt, zodat ondernemers kunnen ondernemen.

Interesse om aan te sluiten bij het Vakgarage Concept?
Neem dan contact op met uw accountmanager voor meer informatie.