Wat is TurboPartner 2.0?

Een turbo vervangen doet u niet dagelijks. Dan is het prettig om zeker te weten dat zo’n grote klus vlekkeloos verloopt. Als TurboPartner heeft u een heel team van turbospecialisten aan uw zijde. Dat betekent dat u zeker weet dat u de juiste diagnose stelt en dat u de kans op herhaalschade minimaliseert. Dat scheelt u tijd en geld én bezorgt u een uitstekende reputatie bij uw klanten.

U wordt Turbospecialist

Middels deelname aan onze unieke TurboPartner 2.0 formule reduceert u de risico’s tot een minimum en wordt u een specialist in het vervangen van turbo’s.

Als officiële TurboPartner van Turbo’s Hoet wordt u ondersteund vóór, tijdens en na montage van de turbo. Hoe? Door de turbo kennis met u te delen tijdens een technische TurboTraining en u vervolgens toegang te geven tot onze turbo-kennisbank. Vervolgens wordt u ondersteund tijdens de montage van de turbo met specifieke instructies zodat optimale montage is gegarandeerd.

De voordelen

Als TurboPartner bent u een echte turbospecialist. U geniet van veel voordeel!

  • Geen gezeur garantie

Met uw turbokennis én technische ondersteuning van TurboPartner kan er tijdens de montage van de turbo niets mis gaan. Maar als TurboPartner wilt u maximale zekerheid. Daarom wordt er aan u als TurboPartner de GeenGezeurGarantie aangeboden! Wat houdt dat in? Dat u, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan na montage van de turbo, een gratis vervangende turbo ontvangt, ongeacht de oorzaak!

  • Vergoeding arbeidsuren met Turboinsurance 

Tegelijk met de GeenGezeurGarantie wordt ook de TurboInsurance aangeboden. De TurboInsurance dekt de extra arbeidsuren die u in de garantie moet steken, zelfs wanneer die extra uren ontstaan zijn door een montagefout. Met de combinatie van GeenGezeurGarantie en TurboInsurance sluit u echt alle technische en financiële risico’s uit. Het aantal te vergoeden uren wordt bepaald door de flat rate tijd zoals opgegeven door de fabrikant.

  • Toegang tot Turbo-kennisbank

Als TurboPartner heeft u toegang tot de turbo-kennisbank. Dat is een onlinediagnosehulp die u precies vertelt wat de oorzaak en oplossing van een turbostoring kan zijn. De turbo-kennisbank is er als website TurboDiagnose en app in de Play Store of App Store.

 

Heeft u interesse om ook TurboPartner te worden? Klik dan op onderstaande button.