REMOTE DIAGNOSTICS, DE OPLOSSING VOOR UITLEZING OP AFSTAND…

AutoNiveau heeft de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet “AutoNiveau Remote Diagnostics”. Met dit online platform en de ‘Remote’ zijn zij in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter. Hiermee heeft het autobedrijf nu de mogelijkheid om “In House” gebruik te maken van de extra functies welke met universele diagnose apparatuur niet altijd mogelijk zijn. Zo kunnen wij bijvoorbeeld; sleutel transponders aanleren, trekhaken coderen, service intervallen resetten en nog veel meer!

 

Hoe werkt het?
De interface van AutoNiveau Remote Diagnostics sluit je aan op je tablet en op de EOBD-stekker van de auto. De tablet heeft een verbinding met internet door WiFi of 3G/4G. In de tablet selecteer je de auto en de werkzaamheden, bijvoorbeeld het coderen van de accu. Als je op enter drukt, komt de melding op het AutoNiveau Servicecenter binnen, waar de medewerkers al klaar zitten. Zij maken online verbinding met de auto en gaan op afstand de accu coderen. Als dat succesvol is afgerond geven ze via de auto een signaal door, bijvoorbeeld een lichtsignaal. AutoNiveau verstuurt een bericht naar de tablet en verzend de factuur met vermelding van de juiste referentie zodat dit eenvoudig kan worden doorbelast.

AutoNiveau Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand een voertuig te configureren, coderen en onderdelen programmeren, zoals bijvoorbeeld:

  • Sleutel transponder aanleren
  • Trekhaak configureren
  • DTC codes lezen en wissen
  • Accu coderen
  • Verstuivers coderen
  • Service Interval Reset

Bestellen van een AutoNiveau Remote!
Vul het online bestelformulier in, daarna ontvangt u een SEPA formulier voor de automatische incasso van de hardware en
diensten. Controleer de gegevens op het SEPA formulier en onderteken het en stuur dit retour naar AutoNiveau.

Geen abonnement
Er is geen abonnement van toepassing, er wordt alleen betaald voor de dienst welke wordt gebruikt. Na het leveren van de
dienst wordt een bevestiging gestuurd en worden de kosten via een automatische incasso voldaan.

Diensten (tickets)

Om te zien welke auto’s en mogelijkheden er zijn kunt u kijken op

automotiveacademy.nl/blijf-in-vorm/tools/remote-diagnostics/