Make it Easy, Make it Moog!

Eerste montage leverancier Moog is kind aan huis bij vele autofabrikanten en nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van chassisdelen.

De fabrikant doet al vele jaren intensief onderzoek naar duurzame staalsoorten die zoals uit tests blijkt aantoonbaar langer meegaan. Deze specifieke kennis vloeit automatisch door naar het omvangrijke aftermarketprogramma van Moog.

Voor de vervangingsmarkt biedt Moog het autobedrijf totaaloplossingen door een perfecte combinatie van een fraaie range producten van OE-kwaliteit met een uitstekende pasvorm, een aantrekkelijke prijs en daarbovenop een praktijkgerichte informatievoorziening. In de verpakking van Moog stuur- en ophangingsdelen bevindt zich altijd een handzame instructiehandleiding en een montageset met bouten, moeren en ringen. Dit maakt dat oude componenten nooit opnieuw gebruikt hoeven te worden. Het bevordert de veiligheid en het gemak van het reparatieproces.

Daarnaast voert MOOG ook regelmatig productverbeteringen/innovaties door.

 

We merken dat de garagist op zoek is naar een stuurdeel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor het hogere als het lagere segment wagenpark. Met Starline en Lemförder bieden we dit. Daarnaast blijven we Moog voeren en bieden we u een totaal pakket waarin u kunt kiezen tussen Good, Better en Best.

 

De producten van Moog zijn te bestellen via onze bestelsite.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw Accountmanager.