Wat is het feitelijk?

Moobi is een netwerk van gecertificeerde EV & Hybride specialisten op het gebied van onderhoud, reparatie en passende laad oplossingen voor zowel privé als zakelijk. Een label waarmee het voor uw klant duidelijk wordt waarom zij voor service aan hun EV of hybride auto bij u moeten zijn. U laat zien dat consumenten niet hun auto moeten laten maken bij een dealer. De consument kan ook bij u terecht, de universele garagehouder die specialist is in onderhoud aan EV’s en hybride voertuigen. Dit dankzij specifieke aangeboden trainingen vanuit Moobi trainingen en opleidingen die u verder kunnen helpen. Een samenwerking waarbij u profiteert van de schaalgrootte van het label, maar tegelijkertijd uw lokale binding met uw klantenkring behoudt. Zo vergroot u uw kansen op omzetgroei met behoud van uw eigen uitstraling.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

U put als Moobi Center uit de ruime voorraad en beschikbaarheid van het Fource netwerk, marktleider op het gebied van automaterialen, equipment en zowel marketing als service-ondersteuning. Maar ook krijgt u de mogelijkheid om mee te liften met exclusieve samenwerkingen die Moobi heeft met diverse partners.

50five is één van deze partners. 50five is de leverancier van laadpalen en andere laadoplossingen voor EV en hybride autobestuurders. Zowel zakelijk als privé kan 50five u de geschikte laadoplossing leveren vanuit Moobi. Hierin staat service volledig centraal en 50five ontzorgt voor u al het ‘gedoe’. 50five zal het contact op zich nemen met de consument en opzoek gaan voor de best mogelijke laadoplossing naar wensen en behoefte van de klant.

De andere partner is Silence. Moobi en Silence hebben een exclusieve samenwerking die niemand anders heeft. Silence is de marktleider in Europa op het gebied van citycars en elektrische scooters. Als Moobi Center krijgt u dus de kans om mee te doen met deze samenwerking en kunt u als één van de enige in Nederland dealer worden van elektrische citycars van Silence!

Naast al deze samenwerkingen waar ook u deel van uit kunt maken, zal Moobi u als garage helpen met het groeien van uw business en u ondersteunen met de communicatie richting uw klant. Ons doel is om uw huidige en potentiële nieuwe klanten bij u in de garage te krijgen. In de wetenschap dat ze u kunnen vertrouwen ook als ze een EV en/of hybride auto rijden.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Online zichtbaarheid van uw garage in de Moobi dealerlocator op de website en dus leads met de mogelijkheid tot omzetgroei
  • Het aanboren van een nieuwe markt door in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de automotive branche
  • Technische ondersteuning en diverse trainingen gefaciliteerd door Automotive Academy
  • Actieve marketingondersteuning met regelmatige acties
  • Unieke kans op dealership van Silence citycars

 

Interesse in Moobi of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw Fource accountmanager, of de dichtstbijzijnde Fource vestiging.