Wat is het feitelijk?

Monroe Safety Expert is een programma waardoor u zich als autobedrijf kunt specialiseren op het gebied van schokdempertechniek.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Wanneer u Monroe Safety Expert wordt heeft u alles in handen om het schokdemperbewustzijn van uw klanten te verhogen. Als Monroe Safety Expert is een autobedrijf een duidelijk herkenbare specialist op het gebied van schokdempers. Een Safety Expert beschikt over alle tools om een klant duidelijk te maken wat schokdempers doen en wat de gevaren van versleten exemplaren zijn.

 

Monroe Schokdempertestdag

Tijdens de Monroe Schokdempertestdag heeft u een extra contactmoment met de klant. Wanneer u deze dag organiseert profileert u zich tegenover de klanten als een technisch specialist. Op de testdag krijgen de monteurs training waarin ze leren om zelf diagnoses te stellen over de schokdempers. Daarnaast biedt de schokdempertestdag kansen voor omzetgroei, omdat bij de klant het schokdemperbewustzijn onder de aandacht wordt gebracht. De Monroe Schokdempertestdag werpt dus echt zijn vruchten af!

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

Wanneer u lid wordt van Monroe Safety Expert brengt dit een aantal voordelen met zich mee:

  • Monroe Safety Expert onderscheidt uw bedrijf t.o.v. van de concurrentie
  • U maakt deel uit van een programma van de marktleider op het gebied van schokdempertechniek
  • Monroe Safety Expert geeft de mogelijkheid om extra klanten aan te trekken door het vertrouwen en kennis van zaken dat wordt uitgestraald
  • U kunt mee doen aan Monroe veiligheidsevenementen
  • Geen lidmaatschap kosten
  • Extra ondersteuning door trainingen

 

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid in uw regio!