Wat is het feitelijk?

Op allerlei gebieden ondersteunen wij u met de marketingcommunicatie naar uw klant toe. Zorg ervoor dat u top of mind bent en blijft door het inschakelen van diverse communicatiemiddelen.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Wij kunnen u helpen door u te ontzorgen op verschillende gebieden:

  • Narrow Casting: met de narrow casting televisies kunt u uw klanten een fijne beleving laten ervaren en ervoor zorgen dat ze terug willen komen. Tijdens het wachten kunt u met narrow casting de klanten attenderen op nieuwe acties, handige onderhoudstips, uw occasions, dagelijks nieuws en het weer.
  • Website ondersteuning: toe aan een nieuwe website of heeft u behoefte aan wat extra inspiratie of content? Wij helpen u graag.
  • Social media: niets is zo veranderlijk als het social media kanaal. Wat vandaag hip is, is morgen achterhaald. En weet u waar uw doelgroep zich begeeft? Wij kunnen u ondersteunen met goed doordachte social media campagnes die zorgen voor traffic naar uw werkplaats.
  • Offline en outdoor reclame: open huis of speciale gelegenheid? Wilt u iets specifieks onder de aandacht brengen? Laat Fource met u meedenken om uw ideeën nog meer vorm te geven.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

Wij kennen de markt als geen ander en hebben ervaren teams die de ins en outs kennen van het marketingcommunicatie vak. Door werk uit handen te nemen houdt u meer tijd over om uw klant te bedienen en zorgen wij voor een goede zichtbaarheid en beleving van uw bedrijf.

 

Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden in uw regio.