Wat is het feitelijk?

Als klant van Fource Automotive kunt gratis gebruik maken van meer dan 120 verschillende sets distributiegereedschap van Gates.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Het gereedschap staat gekoppeld aan de distributieonderdelen in ons systeem. Bij de distributieriem (Gates) of distributiekit (SKF) ziet u in het zoekoverzicht automatisch het juiste leengereedschap dat bij dit artikel hoort. U kunt vervolgens zien in welke vestiging het set op voorraad is en hoe snel het bij u kan zijn. Mocht u vragen of twijfels hebben bij een set kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst.

Als u een set besteld wordt deze aan u berekend. Via een retourbon (RMA) wordt het set bij u opgehaald en in de vestiging gecontroleerd op compleetheid. Bij goedkeuring krijgt u het volledige bedrag gecrediteerd. Als u het set langer dan 5 werkdagen in uw bezit houdt gaan wij ervan uit dat u het wilt houden. Vanaf dat moment is een retour bon aanvragen niet meer mogelijk.

Leengereedschap wordt ter beschikking gesteld voor loyale klanten. De gereedschappen worden schoon en compleet geleverd. Er wordt dan ook van u verwacht dat wij de gereedschappen weer schoon en compleet retour krijgen.

Is de set incompleet of beschadigd geleverd? Neem dan direct contact op met onze verkoop binnendienst. Reclamaties langer dan 1 uur na levering kunnen helaas niet meer worden geaccepteerd.

Is een set beschadigd (onaangekondigd) of incompleet retour gestuurd dan wordt deze niet aan u gecrediteerd.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Geen dure uitgaven aan speciaal gereedschap dat u incidenteel gebruikt
  • Tijdbesparing door het gebruik van het juiste gereedschap
  • Deze dienst is gratis

 

Mocht u suggesties hebben voor uitbreiding van ons assortiment, laat het ons weten!

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid in uw regio!