Lanvigator is een bandenmerk dat bestelwagen banden, 4×4 banden, personenwagen banden, vrachtwagenbanden, mortorbanden, busbanden, off road banden, runflat banden en landbouwbanden produceert. Het assortiment van Lanvigator beschikt over veel verschillende modellen. Elk model beschikt over zijn eigen kracht. De fabriek van Lanvigator is sinds 1991 gevestigd in China. Er worden hier 50.000 banden per dag geproduceerd, daarvan zitten de volgende banden in ons assortiment:

 • Catchpower (zomer)
  Speciale rubbersamenstelling, levert uitstekende grip op zowel droge als natte wegen en vermindert de rolweerstand om olie te sparen en het milieu te beschermen.
 • Catchgre GP 100 (zomer)
  De vier brede loopvlakgroeven in de omtrek zorgen voor stabiliteit tijdens het rijden en bieden uitstekende prestaties onder natte omstandigheden. Verbeterde groeven en ontwerp van het hielprofiel bieden betere rijstabiliteit, uithoudingsvermogen en handlingprestaties.
 • Milemax (transport zomer)
  Drie grote zigzag-groeven in combinatie met zijblokken zorgen voor uitstekende rijstabiliteit en grote tractie op alle soorten wegomstandigheden. Continue loopvlakpatronen op schouder- en massieve schouderribben zorgen voor responsieve handling en gelijk matige slijtage.
 • Performax (suv zomer)
  De speciale samenstelling zorgt voor een soepele rit en verbeterd de tractie op droge en natte wegen. De naadloze nylon band en het sterke structuurontwerp verschaffen het sterke karkas om de betrouwbaarheid en duurzaamheid te verbeteren.
 • Catchfors M/t (Mud terrain)
  Drie belangrijke zigzag-groeven en een agressief patroonontwerp zorgen voor uitstekende tractie op alle soorten wegomstandigheden.
 • Snowpower (winter)
  Speciale rubbersamenstelling blijft flexibel bij lagere temperaturen om de grip op winterse wegomstandigheden te waarborgen en de rolweerstand te verminderen.
 • Catchsnow (winter)
  Breed rollend loopvlak, zorgt voor voldoende contactoppervlak voor meer grip. De wijd open schoudergroeven voorkomen aquaplaning met verbeterde grip op nat wegdek en zorgen voor een uitstekende water- en sneeuwevacuatie.
 • Icepower (winter)
 • Catch a/s (All Season)
  Vier hoofdzigzag-groeven en ruwe zijblokken zorgen voor uitstekende tractie op alle soorten wegomstandigheden.