DE FORMULE
JAMES is dé auto- en serviceformule voor alle berijders van personen- en bestelauto’s. De mensen van JAMES maken samen met de ondernemers het verschil. De centrale organisatie van JAMES wordt gekenmerkt door diepgaande marktkennis en proactief handelen.

Grootste zakelijke universele lease-onderhoud aanbod
Leasemaatschappijen doen steeds vaker zaken met grote contractpartners die centraal georganiseerd zijn. Voor u als ondernemer betekent dit extra omzet uit de contracten die worden gesloten door JAMES. Bovendien biedt u de leaserijder extra service via onze afspraakplanner op de website.

Naamsbekendheid
JAMES wil regionaal en landelijk zichtbaar zijn voor iedereen. Dat bereikt JAMES met een doordachte marketing- en communicatiestrategie. Het resultaat: een groeiende naamsbekendheid van een
uniek merk. Ze ontwikkelt JAMES bijvoorbeeld diverse landelijke marketingcampagnes per jaar en worden acties als de factuurbedrag terugwinactie en de rijgarantie uitgevoerd.

De kracht van centrale inkoop
U profiteert van een ervaren nationale inkooporganisatie. Een compleet pakket van uitstekende kwaliteit tegen zeer concurrerende condities. Bovendien maakt JAMES het u gemakkelijk om extra omzet en marge te realiseren met behulp van diverse ondersteunende activiteiten.

JAMES Online landelijke werkwijze
JAMES ondernemers hebben de beschikking over JAMES Online. Vanuit JAMES Online wordt elke zakelijke aanvraag volledig geautomatiseerd in het ROB-net gedaan. Elk voertuig wordt hierdoor altijd onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant en alle ondernemers werken op dezelfde manier. JAMES is op zoek naar enthousiaste, professionele ondernemers die met hen mee willen groeien.

Interesse om aan te sluiten bij het James Autoservice Concept?
Neem dan contact op met uw accountmanager voor meer informatie.