Met HaynesPro WorkshopData haalt een werkplaats alle kennis in huis voor het uitvoeren van onderhoud en de meest voorkomende reparaties. Deze data is eenvoudig bereikbaar met een aantal simpele muisklikken en levert grote tijdbesparingen op in vergelijking tot het verzamelen van technische data via telefonische hulplijnen of OE websites.

Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie en prijzen!

Toegang tot alle gegevens gebaseerd op OEM-data

HaynesPro WorkshopData biedt u één enkele omgeving met op OEM-gebaseerde technische gegevens van maar liefst 53 merken. Wij stellen gebruikers in staat om service van topkwaliteit te bieden en de OE-garantiedekking, die blijft gewoon geldig! De meeste gegevens zijn niet meer dan twee muisklikken verwijderd, waardoor u snel ene ciënt de beschikking heeft over de juiste informatie.

Verhoog de omzet en verlaag de kosten

Toepassingen zoals onze unieke Vehicle Electronic Smart Assistant (VESATM) stellen hun gebruikers in staat niet-factureerbare uren te verlagen door slimme oplossingen en workarounds aan te bieden voor ingewikkelde problemen. Met VESATM kunnen maximaal zeven foutcodes tegelijk worden ingevoerd, van waaruit het de monteur beschrijvingen van de foutcodes voorlegt, samen met een voorgestelde lijst van te testen componenten. Op basis van de ingevoerde foutcodes verstrekt HaynesPro WorkshopData de monteur tevens geverifieerde fixes en tips, afkomstig van gerenommeerde helpdeskorganisaties en vakexperts (SmartCASETM), Technische Service Bulletins (SmartFIXTM) en terugroepgegevensgekoppeld aan diezelfde foutcodes.

Vergroot uw expertise

Met regelmatige updates en een 98% dekking van het Europese wagenpark, is HaynesPro WorkshopDataTM de meest uitgebreide bron van bruikbare Reparatie-, Diagnose- en Onderhoudsgegevens (RDMI) gegevens in Europa. Onze unieke toepassingen stellen technici in staat om aan steeds meer complex wordende nieuwe voertuigen te werken en bieden slimme oplossingen die u helpen tijd te besparen, meer inkomsten te genereren en de klanttevredenheid te verhogen.