Wat is het feitelijk?

GRIP EXPERT is dé partner in veiligheid op de weg voor ieder universele autobedrijf. Een label waarmee het voor uw klant duidelijk wordt waarom zij voor hun bandenservice en/of remmen reparaties bij u moeten zijn. U laat zien dat u een EXPERT bent op het gebied van veiligheid dankzij specifieke trainingen en opleidingen die u verder kunnen helpen. Een samenwerking waarbij u profiteert van de schaalgrootte van het label, maar tegelijkertijd uw lokale binding met uw klantenkring behoudt. Zo vergroot u uw kansen op omzetgroei met behoud van uw eigen uitstraling.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

U put als GRIP Expert uit de ruime voorraad en beschikbaarheid van het Fource netwerk, marktleider op het gebied van automaterialen, equipment en zowel marketing als service-ondersteuning. Met premium merken als Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin, Viking en Vredestein, maar ook de exclusieve merken Goldline, Lanvigator en Pirelli heeft uw grossier altijd de juiste band op voorraad die past bij de behoefte van uw klant.

Deze premium merken hebben bij GRIP Expert nog een extra unieke eigenschap. Bij deze merken autobanden geniet de klant van levenslange garantie. En daar houdt het niet op, want GRIP Expert is een partner in veiligheid. Dat betekent dat niet alleen autobanden onderdeel zijn van dit label, maar ook remmen. Daarom geldt er op remmen een 3 jaar no-nonsense garantie op topmerken als Bosch, Brembo en Optimal.

GRIP Expert ondersteunt u met de communicatie richting uw klant en komt u er op technisch vlak niet helemaal uit? Dan ondersteunen onze productspecialisten u bij al uw vragen op het gebied van banden. Daarnaast brengt GRIP Expert de communicatie richting de consument naar de next level met een handige GRIP Expert-app. Deze app wordt op een slimme manier ingezet met altijd het doel om de consument te informeren en de weg te vinden naar een GRIP Expert deelnemer. Tot slot wordt deze app ingezet ter registratie van de bandengarantie, weg met een hoop papierwerk! Alles wat de consument nodig heeft in één app.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Online zichtbaarheid van uw garage in de GRIP locator op de website en dus leads met de mogelijkheid tot omzetgroei
  • Technische ondersteuning en diverse trainingen gefaciliteerd door Automotive Academy
  • Actieve marketingondersteuning met regelmatige acties
  • Levenslange garantie op premium autobandenmerken: Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin, Viking en Vredestein
  • Drie jaar no-nonsense garantie op remmen van Bosch, Brembo en Optimal
  • Een handige app voor bandengarantie registratie en andere leuke snufjes om u te ontzorgen

GRIP Expert worden? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw LKQ Fource accountmanager, of de dichtstbijzijnde Fource vestiging.