Aansluiten bij het Carteam Concept

Zoekt u als zelfstandig universeel autobedrijf in deze snel veranderende markt ook mogelijkheden om uw klantenkring uit te breiden en omzet te verhogen, zonder uw onafhankelijkheid en eigen identiteit te verliezen? Wilt u samen sterk staan tegen de concurrerende partijen? Word dan lid van het Carteam!

 

Marktontwikkelingen

Terwijl u zich dagelijks bezighoudt met uw core business auto-onderhoud, heeft u vaak geen tijd voor ‘randzaken’. Zaken als marktontwikkelingen en marketing, weten waar uw doelgroep kan worden bereikt en daarvoor de juiste middelen inzetten.

 

Landelijke acties, lokaal ingezet

Als Carteam autobedrijf profiteert u van een landelijke, uniforme en betrouwbare uitstraling én de voordelen van gezamenlijk de kosten dragen. Wij helpen u bij het in contact komen met potentiële klanten en bieden de online en offline tools, om uw lokale herkenbaarheid te vergroten en bedrijfsdoelstellingen te halen.

En ook uw bestaande klanten worden uiteraard niet vergeten. Met ons complete pakket aan (after)sales programma’s kunt u ook hen nog beter van dienst zijn. Programma’s, die afgestemd kunnen worden op uw lokale behoeften.

 

Eigen bedrijfsnaam belangrijk

Maar iedereen kent uw bedrijfsnaam. Gaat u die dan verliezen? Nee! Bij Carteam blijft uw eigen bedrijfsnaam belangrijk.

Tenslotte staat u daarmee goed aangeschreven en heeft u met die naam in de loop der jaren een aardige staat van dienst opgebouwd.

 

De kernwaarden van Carteam zijn:

  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Technisch onderlegd
  • Vooruitstrevend

 

Daar waar uw klanten zitten: Online

Binnen de Carteam marketingformule neemt uw website een centrale rol in. De state-of-the-art website heeft naast de Carteam alle ruimte voor die specifieke onderwerpen die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Voorbeelden? Hier een voorbeeld van een autobedrijf met een schadebedrijf of het spoelen van de automatische transmissie. We beschikken over een uitgebreide catalogus waaruit u pagina’s kunt kiezen en daardoor is een complete pagina op maat mogelijk.

 

Online campagnes

De Carteam bedrijfen profiteren van online campagnes gericht op de regio waarin ze actief zijn.

Klik hier voor een voorbeeld >

 

Bestaande klanten? Email!

Natuurlijk zijn uw bestaande klanten belangrijk. Uw klanten ontvangen periodiek een email uit uw naam met de Carteam acties én uw eigen acties of nieuws.

Klik hier voor een voorbeeld >

Interesse om aan te sluiten bij het Carteam Concept?
Neem dan contact op met uw accountmanager voor meer informatie.