Remsystemen zijn in de loop der jaren complexer geworden en krijgen meer te verduren. De elektrisch bediende handrem is inmiddels gemeengoed geworden en zaken als anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen vragen om extra kennis. Wil je als autobedrijf een professionele remservice kunnen bieden dan is, naast de juiste onderdelen en gereedschappen, technische kennis een must. Word nu Brembo Expert!

 

Wat is Brembo Expert?

  • Een laagdrempelig kennisconcept voor het autobedrijf.
  • Een basistraining voor de monteur met jaarlijkse opvolging en de mogelijkheid tot verdieping van de kennis op remtechniek.
  • Een certificering welke het autobedrijf actief mag uitdragen richting consument.
  • Een autobedrijf dat gelooft in het professioneel onderhouden en vervangen van remdelen. Hij kent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen en houdt zijn kennis up-to-date om zijn klanten optimaal te kunnen bedienen.
  • Onderdeel van een wereldwijd netwerk aan autobedrijven die de kennis en ervaring genieten van de meest vooruitstrevende fabrikant van remdelen ter wereld.

 

Wat zijn de voordelen voor u?

> Meer erkenning
Als Brembo Expert kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Daarom ontvangt u van ons promotiematerialen waarmee u de klant kunt laten zien dat u specialist bent in het vak.

> Naamsbekendheid
Als Brembo Expert lift u automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiële klanten de weg naar u weten te vinden.

> Brembo Expert extra’s
Als Brembo Expert heeft u exclusief toegang tot de Brembo Brakesystem Academy. U vindt hier onder andere technische kennis, montage handleidingen, aanhaalmomenten en daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en nieuws middels een technische nieuwsbrief.

> Brembo uitrusting
Een Brembo Expert heeft expertise gereedschap en werkplaatsuitrusting nodig. U krijgt voordeel op de Brembo Expert werkplaatsuitrusting, welke te verkrijgen is via uw Brembo Official Dealer grossier. Hier kunt u ook eenvoudig Brembo merchandise bestellen, zoals overalls, polo’s, give-aways, posters en dergelijke.

> No-nonsense garantie
Een groot voordeel van Brembo Expert is de no-nonsense garantie. Dit wil zeggen dat de garantie te allen tijde wordt vergoed mits de correcte procedure is uitgevoerd en de monteur het juiste gereedschap heeft gebruikt.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [263.20 KB]