Wat is het feitelijk?

Brembo Expert PRO is de opvolging van de basis remmentraining Brembo Expert en gaat nog dieper in op problemen, oorzaken en oplossingen. Na het volgen van dit programma mag u zich met recht een remmenspecialist noemen!

 

Wat houdt het in, wat doet het?

De vervolgtraining Brembo Expert PRO biedt de monteur de volgende stap voor up-to-date kennis op remmengebied. Bij deze nieuwe remsysteemtraining staan naast een theoriegedeelte ook de dagelijkse praktijk en het omgaan met moderne rem- en rijhulpsystemen centraal. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht voor het onderhoud en de remreparaties bij hybride- en elektrische auto’s. Maar ook voor andere nieuwe ontwikkelingen zoals ‘brake-by-wire’, elektronische remkrachtverdeling, Auto-Hold systemen en adaptieve cruise control. Tegen welke problemen loop je in praktijk aan en hoe los je deze op? En wat gaat de toekomst bieden op het gebied van nieuwe remtechnieken en het gebruik van nieuwe materialen?

De autobranche kenmerkt zich door een snelle technische ontwikkeling. Hybride en elektrische auto’s zijn in opmars, rijhulp- en stabiliteitscontrolesystemen maken steeds meer deel uit van de standaarduitrusting. Deze ontwikkelingen hebben ingrijpende gevolgen voor het remsysteem. Wilt u een professionele remservice kunnen bieden dan is, naast de juiste onderdelen en gereedschappen, technische kennis een must.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

De Brembo Expert PRO-remmentraining brengt het kennisniveau van remsystemen naar een nog hoger niveau en stelt de monteur in staat om gevolgen van mogelijke problemen tot een minimum te beperken. Daarnaast voegt de training nog een extra dimensie toe: commercieel advies. Het gaat dan vooral om het geven van reparatieadvies aan klanten en het omgaan met problemen of klachten uit de praktijk.

 

  • Schijfremmen: Slijtage, Controle en vervangen, Aandachtspunten bij onderhoud en reparatie, Omgaan met problemen uit de praktijk
  • Remsystemen bij hybride-, en elektrische auto’s: Werking remsysteem, Aandachtspunten bij onderhoud en reparatie
  • Moderne rem- en rijhulpsystemen: Elektronische remkrachtverdeling, Auto-Hold systemen, Adaptive cruiscontrol
  • Het remsysteem van de toekomst: Ontwikkeling van het remsysteem
  • Klantencontact: Geven van reparatieadvies

 

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid in uw regio!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download