Wat is het feitelijk?

Het remsysteem van de moderne auto is de afgelopen jaren flink veranderd. Hoewel het gewoon een systeem met een remblok en remschijf blijft, zijn de techniek en de ophanging van het systeem sterk veranderd door bijvoorbeeld het gebruik van lichtere materialen als ook de toepassing van elektronica. Het remsysteem is hierdoor ingewikkelder geworden. Wilt u een goede remservice bieden, dan is naast de juiste onderdelen en gereedschap, up-to-date technische kennis een must.
En hoe kunt u die kennis nu beter opdoen dan via een gerenommeerde remmenleverancier? Met de vernieuwde trainingen van Brembo wordt u goed ondersteund en is geen klus te lastig.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

De nieuwe Brembo Expert Pro training (klassikaal) is de verplichte vervolgtraining van de basis training Brembo expert. Deze training is ontwikkeld voor Autotechnici vanaf niveau 3, of met 5 jaar ervaring). Met de nieuwste technieken wordt interactie tussen de trainer en deelnemers mogelijk gemaakt. U leert onder andere de basis van het remsysteem, het belang van koeling van remschijven, technische onderbouwing van het remsysteem en uiteraard worden praktijkcases behandeld.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

Als u de eindtoets die bij de training hoort succesvol heeft afgesloten, heeft u recht op 2 jaar no-nonsense garantie voor Brembo delen!

Voor de bestaande Brembo Expert Pro deelnemers is een vervolgtraining ontwikkeld: Brembo Expert Next. Deze kosteloze training kunt u doen wanneer het u uitkomt. In deze training gaat u interactief aan de slag met theorie, instructiefilmpjes en praktijkcases. Zo krijgt u een stukje herhaling van de Brembo Expert Pro leerstof en is er daarnaast veel aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remsystemen. Zo is na deze training uw kennisniveau weer helemaal op peil en behoudt u uw Brembo Expert predicaat.

 

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager of kijk op automotiveacademy.nl!