Wat is het feitelijk?

Houd uw kennisniveau op peil en volg de online vervolgtraining Brembo Expert NEXT wanneer het u uitkomt. Brembo Expert NEXT is het vervolg op de Brembo Expert PRO remsysteemtraining en is onderdeel van de tweejaarlijkse opvolging die nodig is om het Brembo Expert predicaat te behouden.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

In deze online training gaat u interactief aan de slag met theorie, instructiefilmpjes en praktijkcases. Zo krijgt u een stukje herhaling van de Brembo Expert PRO leerstof en is er daarnaast veel aandacht  voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remsystemen. Zo is na deze training uw kennisniveau weer helemaal op peil. Deze online training is gratis wanneer u de training Brembo Expert PRO succesvol afgerond heeft. U wordt dan automatisch benaderd voor de vervolgtraining Brembo Expert NEXT.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

Bij slagen mag u zich twee jaar lang Brembo Expert noemen en kunt aanspraak blijven maken op de soepele garantie afwikkeling. Slaagt u niet dan heeft u 3 maanden de tijd om de training alsnog met succes af te ronden. Wanneer u niet slaagt, dan vervalt de Brembo Expert certificering met de bijbehorende voordelen.

 

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager of kijk op automotiveacademy.nl!