Met Bosch als partner profiteert u van kennis van nummer 1

Bosch-producten en -systemen voor bijna alle merken voertuigen en modellen bewijzen zich al vele jaren wereldwijd. Profiteer van dit uitgebreide assortiment en de uitgebreide kennis voor uw succes: Word een Bosch Workshop Partner!

 

Als Bosch Work Shop Partner heeft u toegang tot:

  • Originele Bosch-producten en reserveonderdelen
  • Bosch testapparatuur
  • Servicetraining inclusief praktische tips, b.v. de basis van remherstel, diagnose en service van moderne remsystemen (ESP, SBC …)
  • ESI [tronic] werkplaatsinformatiesysteem met informatie over meer dan 230.000 voertuigmodellen van meer dan 120 voertuigfabrikanten
  • Technische Service Nieuws
  • Hotline

Dit is hoe het werkt:
U neemt contact op met uw groothandel en hij registreert u als Bosch Workshop Partner.

Het beste van alles:
Deelname zonder maandelijkse conceptkosten!

Bosch Braking Systems: 
Genereer hogere bedrijfsresultaten en word een Bosch Workshop Partner. Maak je fit voor extra verkoop en een sterkere band met de klant. Als Bosch Workshop Partner voor remsystemen versterkt u uw huidige werkplaats en bent u uitstekend voorbereid op toekomstige uitdagingen.

Wijs de weg naar de beste remservice:
Het garageteken en certificaat onderscheiden u als een Bosch remsysteempartner. Uw klanten weten één ding: hier zullen ze een servicegarage vinden in de nieuwste stand van de techniek, die haar vertrouwen stelt in de hoogste kwaliteit met Bosch-producten en testtechnologie. Immers, automobilisten willen graag veilig zijn, met name in het geval van remmen.