Professionele testtechniek voor moderne voertuigelektronica.

Het stijgende percentage aan elektronica in het voertuig vereist beter gekwalificeerde diagnose. Zelfs eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden vereisen de tussenkomst van een diagnosetester. Hier biedt de KTS-serie van Bosch in combinatie met de hierop afgestemde ESI[tronic] 2.0 software, optimale mogelijkheden om de vele systemen in het voertuig te testen.

De KTS-serie beschikt over de volgende diagnosetesters:

 • KTS 560 EN KTS 590
  De universele diagnosemodule voor een uitgebreide diagnose in combinatie met uw eigen PC of laptop. Inclusief geïntegreerde multimeter.
 • KTS 460
  Handige en robuuste diagnoseoplossing voor mobiel gebruik in de werkplaats.
  Het ideale huwelijk tussen de KTS 560 diagnosemodule enerzijds en de DCU 100 werkplaatstablet anderzijds. Deze twee perfect op elkaar afgestemde componenten zorgen voor een onberispelijke diagnose en een ongekend dagelijks gebruiksgemak in de werkplaats. Bovendien zijn onderhoudsgegevens en technische informatie steeds binnen handbereik.
 • KTS 960
  Complete en mobiele diagnose oplossing.
  Combinatie van KTS 560 diagnosemodule en DCU 220 werkplaatstablet voor flexibel en mobiel gebruik in de werkplaats.
 • KTS 980
  Professionele en mobiele diagnose oplossing.
  Combinatie van KTS 590 diagnosemodule en DCU 220 werkplaatstablet voor flexibel en mobiel gebruik in de werkplaats.
 • KTS 995
  Complete en mobiele oplossing voor diagnose en meting aan het voertuig. Combinatie van KTS 560 diagnosemodule, FSA 500 meetmodule en DCU 220 werkplaatstablet voor flexibel en mobiel gebruik in de werkplaats.
 • KTS Truck
  De modulaire oplossing voor bedrijfsvoertuigen. De KTS Truck is de modulaire oplossing voor werkplaatsen voor bedrijfsvoertuigen die al over een werkplaats-pc of laptop beschikken.
 • KTS 900 Truck
  Compleet mobiel systeem.
  De professionele oplossing voor onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen.
 • TPA 200
  Uw competente partner voor een complete professionele service en TPMS-systemen.
  Voor de diagnose en service aan TPMS-sensoren ontwikkelde Bosch het TPA 200 diagnosetool. De TPA 200 biedt de mogelijkheid om op een snelle en betrouwbare wijze TMPW-sensoren te controleren en universele sensoren te programmeren. Naast het gebruikt in de professionele bandenservice, kan de TPA 200 eveneens ingezet worden voor de voertuigreceptie of als aanvulling op de KTS diagnosetesters met ESI[tronic] software.