Wat is het feitelijk?

Bosch Easy Way is een programma dat u als autobedrijf kunt aanbieden aan uw klanten zodat zij zorgeloos kunnen blijven autorijden.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Bosch EasyWay is een compleet dienstenpakket voor het rijcomfort van uw klant en biedt u o.a. pechhulp en 3 jaar garantie. Met Bosch EasyWay kan uw klant gebruik maken van de onderstaande voordelen.

 

Easy Way Start

Bent u vergeten uw lichten uit te doen? Staat u thuis met een lege accu? Geen nood, want Bosch Easy Way helpt u vliegensvlug weer op gang!

Als uw klant deelnemer wordt van Bosch Easy Way, krijgt hij hulp bij het starten. Uw klant hoeft Bosch alleen maar te bellen en alles wordt geregeld door hun hulpdienst.

Easy Way Garantie

Afhankelijk van het type product dat uw klant gekocht heeft, krijgt hij 2 jaar garantie. Met Bosch Easy Way wordt die garantie nog eens met 1 jaar verlengd!

Easy Way Tech

Twijfelt uw klant of zijn accu wel goed werkt? Of staat er een lange reis in de planning? Met Bosch Easy Way kunt uw klant zijn accu bij een van de Bosch Easy Way partners laten controleren en kan hij met een gerust hart naar zijn bestemming vertrekken.

Easy Promotion

Ontdek en bespaar op het hele assortiment auto-onderdelen van Bosch! De Bosch Easy Way-deelnemer ontvangt kortingen die hij kan gebruiken op Bosch-producten die hij later koopt.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Een onderscheidend programma om meer dan alleen een accu te verkopen
  • Meer bezoekers in uw zaak dankzij de diensten van het programma
  • Kant-en-klare communicatiemiddelen en campagnes
  • Beloning voor uw inzet als u lid bent van het eXtra-programma

 

Wilt u meer informatie? Vraag het uw accountmanager!