Wat is het feitelijk?

Aan de slag met OE data! Blijven werken aan moderne auto’s is makkelijker dan u denkt. Auto’s de Baas is een unieke samenwerking van branchepartners die u graag verder helpen. Zodat u in de toekomst moderne auto’s de baas blijft.

Waarom is dit belangrijk? OE data helpt u onafhankelijk te zijn, goed werk te leveren én zakelijk gezond te blijven. Het levert u veel op en dat wordt de komende jaren alleen maar meer.

In het kort:

  • U heeft OE data nodig om moderne auto’s te repareren en onderhouden.
  • Werken met OE data bespaart u tijd en zorgt dat u meer werkplaatsuren kunt factureren.
  • Met toegang en goede afspraken over OE data blijft u onafhankelijk.
  • Klanten zien dat u ze goed en professioneel kunt helpen, dus blijven terugkomen.
  • Autotechnici werken graag in een moderne garage.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Auto’s de Baas is een gezamenlijk initiatief van een groep organisaties die het belangrijk vinden dat garagebedrijven toekomstbestendig blijven. Gezamenlijk zien we dat OE data steeds belangrijker wordt om aan moderne auto’s te kunnen werken en dat garages die niet met originele fabrikanten data aan de slag gaan steeds afhankelijker worden van anderen. Dat gaat sterk ten koste van hun winstgevendheid en kansen om te overleven in een steeds complexer speelveld. Daarom is het nodig dat garages goede keuzes maken en met OE data aan de slag gaan, zodat ze onafhankelijk kunnen blijven en zelf goed onderhoud en reparaties uit kunnen blijven voeren.

We zien dat de drempel om met OE data te starten voor veel garagebedrijven nog hoog is. Er kan al heel veel, maar veel garagehouders kennen de voordelen niet en zien misschien op tegen het onbekende. Dat is helemaal niet nodig. Nog te weinig ondernemers gaan met deze belangrijke ontwikkeling aan de slag.

Daarom nemen BOVAG, RAI-Aftermarket en onder andere Fource en Automotive Academy / AutoNiveau het initiatief om daar samen wat aan te doen. Met Auto’s de Baas informeren we garagehouders en monteurs over wat OE data te bieden heeft en welke keuzes garagebedrijven kunnen maken.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

Zelf doen, samenwerken of uitbesteden? Welke oplossing past bij uw bedrijf? Elk garagebedrijf is anders. Kies daarom de oplossing die het beste bij u past. We geven graag de tips die het kiezen makkelijker maken en dat doen we via onze Automotive Academy.

Meer weten over Auto’s de baas? Kijk op www.autosdebaas.nl!