AutoFirst is een helder merk en een landelijk dekkende formule met bijna 150 vestigingen.

Door inkoopkracht en marketing slagkracht te bundelen hebben de ondernemers van AutoFirst meer vrijheid om zich bezig te houden met het belangrijkste in hun bedrijf, namelijk de klant! Wat is het motto?

Geen Gedoe, Goed Geregeld!

 

De kernwaarden van AutoFirst:

 • Professionele uitstraling. Een AutoFirst garage ziet er professioneel uit, maar u behoudt als AutoFirst garagist uw identiteit. De formule is glashelder. U bent van veraf herkenbaar.
 • Lokaal karakter. AutoFirst is een nationale keten, maar bij uw receptie of in uw showroom voel je dat niet. Uw lokale karakter voelt warm en vertrouwd. Thuiskomen, met het vertrouwen en voordeel van een grote keten.
 • Support. AutoFirst biedt echte support. Zij ondersteunen, onderhouden én ontzorgen. In de breedste zin van het woord. Het liefst is AutoFirst het probleem nog voor. Dan zijn ze echt van waarde.
 • Ondernemerschap. In het meest recente BOVAG ROSA onderzoek onder alle grote garageformules in Nederland heeft AutoFirst een algemeen rapportcijfer van 8,4 mogen ontvangen van zijn actieve deelnemers. Op het onderwerp behoud zelfstandig ondernemerschap zelfs een 8,7
 • Private Lease. AutoFirst biedt Private Lease aan op een wijze waar zowel garagist als consument zich comfortabel bij voelen.
 • Actieve social media campagnes. AutoFirst is zeer actief op social media, maar altijd met een lokale inslag. Als u wilt staat u in veel campagnes met uw team zelf in de hoofdrol.
 • Eigen website inclusief onderhoud. AutoFirst biedt u een eigen, lokale deelnemerswebsite, waarop iedere campagne wordt gecommuniceerd, occasions professioneel kunnen worden getoond en optioneel met offertemodule.
 • Mobiliteitsgarantie. Iedere AutoFirst garage bindt zijn klant met een eigen mobliteitsgarantie. Deze biedt een van de beste mobiliteitsgarantie dekkingen voor heel Europa

AutoFirst Klantenvertellen:

Als relatieve nieuwkomer én snel groeiende garageformule worden AutoFirst garagebedrijven bovengemiddeld beoordeeld door klanten op het reviewplatform van Klantenvertellen. Dat is het effect wanneer de ondernemers door AutoFirst ontzorgd worden, zo kunnen zij zich richten op wat belangrijk is, namelijk de klant! Met gemiddeld dikke 8.8 over meer dan 29.000 beoordelingen, waar AutoFirst trots op kan zijn! Bekijk hier de beoordelingen….

 

De zekerheden van AutoFirst:

 1. Bovag aangesloten, geen merk zo sterk als dit kwaliteitslabel. Een aansluiting bij de Bovag straalt vertrouwen en kwaliteit uit.
 2. Onderhoud met garantie, er is voor de klant niets beter dan de zekerheid van goed onderhoud aan de auto. Met de juiste kennis en kunde van het garagebedrijf.
 3. Blijven ontwikkelen, met het opleidingsprogramma van Automotive Academy blijven de monteurs altijd up to date van de laatste technieken.
 4. Mobiliteitsgarantie, de pechhulp van AutoFirst. Ook wanneer het misgaat in heel Europa kan de klant weer snel verder geholpen worden

 

Wordt u ook AutoFirst?

Wilt u als garagebedrijf een moderne bedrijfsvoering, tegen een zo laag mogelijke inspanning en investering, zoveel mogelijk marketing bedrijven, opgeleide medewerkers en een uniforme uitstraling, zonder uw identiteit te verliezen? Zet uw garage op één en sluit u aan bij AutoFirst!

Neem contact met uw accountmanager op voor meer informatie!