Wat is het feitelijk?

Autobandenpartner is hét bandenconcept voor het universele autobedrijf. Een concept waarmee het voor uw klant duidelijk wordt waarom zij voor hun bandenservice bij u moeten zijn. U laat zien dat u een expert bent op het gebied van bandenonderhoud, terwijl u ook de kennis heeft om ander auto onderhoud te verrichten. Van generalist naar specialist. Het concept waarbij u profiteert van de schaalgrootte van een formule, maar tegelijkertijd uw lokale binding met uw klantenkring behoudt. Zo vergroot u uw kansen op omzetgroei met behoud van uw eigen uitstraling.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

U put als Autobandenpartner uit de ruime voorraad en beschikbaarheid van het Fource netwerk, marktleider op het gebied van automaterialen, equipment en zowel marketing als service-ondersteuning. Met premium merken als Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli en Vredestein, maar ook de exclusieve merken Goldline, Lanvigator en Viking heeft uw grossier altijd de juiste band op voorraad die past bij de behoefte van uw klant. En dat tegen een gunstige prijs en inclusief snelle levering. Bovendien leveren wij eveneens een grote variëteit aan velgen, een product dat onlosmakelijk met banden verbonden is. Autobandenpartner ondersteunt u met de communicatie richting uw klant en komt u er op technisch vlak niet helemaal uit? Dan ondersteunen onze productspecialisten u bij al uw vragen op het gebied van banden.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Online zichtbaarheid van uw garage in de garage finder op de website en dus leads met de mogelijkheid tot omzetgroei
  • Technische ondersteuning en diverse trainingen gefaciliteerd door Automotive Academy
  • Marketingondersteuning
  • Gunstige voorwaarden en regelmatig speciale acties
  • Drie jaar no nonsens garantie op Vredestein, Viking, Lanvigator en Goldline banden.

Autobandenpartner worden? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met uw Fource accountmanager, of de dichtstbijzijnde Fource vestiging.