Wat is het feitelijk?

Het accu retourplan van Fource is een servicedienst die zorgt voor de verwerking van oude accu’s en u een financieel voordeel oplevert per aangekochte accu.

 

Wat houdt het in, wat doet het?

Als u deelneemt aan het accuretourplan van Fource hoeft u geen loodtoeslag te betalen bij aanschaf van een nieuwe accu. De laatste jaren schommelt de loodtoeslag tussen de € 4.50,- en € 16.00,-. Dit heeft invloed op de aanschafprijs van een nieuwe accu voor u en dus ook op uw eigen marge.

Spelregels

  1. Zet bij uw accountinstellingen op de B2B-website een vinkje bij het Accu Retour Plan. Uw opdracht vervolgens verwerkt in ons systeem zodat prijzen automatisch goed ingeregeld staan.
  2. Als startorder dienen er twaalf accu’s van het door u gekozen merk op voorraad gelegd te worden bij u (wij noemen dit ‘’ijzeren voorraad’’).
  3. Retour geven van oude accu’s gebeurt via het RMA-retoursysteem op onze website. Na verwerking in ons systeem neemt onze route chauffeur de aangemelde accu’s mee met het uitgeprinte RMA-formulier.
  4. Per kwartaal controleren en verrekenen wij de verschillen tussen gefactureerde en retour genomen accu’s. Uw saldo kunt u dagelijks bekijken als u inlogt op de B2B-website op de RMA retouren pagina.

 

Wat brengt het u? What’s in it for you?

  • Meer accu verkoop door lagere prijzen
  • Profiteer van de hoogste korting
  • U betaalt geen loodtoeslag
  • Eenvoudige retour procedure (tijdwinst)
  • Eenvoudige en duidelijke registratie van uw afvalstroom
  • Ruimtebesparing in uw bedrijf

 

Wilt u meer informatie? Vraag uw accountmanager naar de beschikbaarheid in uw regio!