[Training] TurboPartner
Datum: do 26 oktober 2023
Tijd: 18:00 - 22:00 uur


LKQ Fource Schiedam
Jan van Riebeeckweg 25
3125 AL
SchiedamMeer informatie

Datum: donderdag 26 oktober 2023
Inloop: 18.00 uur incl. buffet
Start training: 19.00 uur
Einde: 22.00 uur

Onderwerp: TurboPartner

Bij het monteren van turbo’s vermijdt u natuurlijk bij voorkeur zoveel mogelijk risico’s, zowel op gebied van techniek als financieel. Tenslotte is een turbo vervangen geen dagelijkse klus en gaat het om een kostbaar product en veel arbeidsuren.

Voor het minimaliseren van die technische en financiële risico’s heeft onze leverancier Turbo’s Hoet een nieuwe formule ontwikkeld; TurboPartner 2.0 waarmee u alle risico’s rondom turbomontage uitsluit.
Als (bestaande) TurboPartner heeft u standaard 24 maanden garantie op de Turbo’s Hoet turbo’s. Bovendien kunt u een beroep doen op de GeenGezeurGarantie. Dat houdt in dat u, indien de vervangende turbo onverhoopt defect gaat, u zonder gezeur een gratis vervangende turbo ontvangt van Turbo’s Hoet. En natuurlijk ontvangt u bij elke geregistreerde turbo telefonische technische ondersteuning van een van de turbo experts van Turbo’s Hoet.

Turbo’s Hoet heeft haar TurboPartner formule echter verder uitgebreid. Nieuw in TurboPartner 2.0 zijn TurboInsurance en toegang tot de turbo-kennisbank. TurboInsurance verzekert u gratis tegen de extra arbeidsuren die u in een garantie moet steken. U ontvangt dus niet alleen een gratis vervangende turbo maar ook uw arbeidsuren worden vergoed! De turbo-kennisbank geeft u optimale toegang tot de specialistische kennis op gebied van turbo’s. Minimale risico’s, maximale zekerheid!

Bent u al TurboPartner? Dan is deze nieuwe TurboPartner 2.0 training vereist om aanspraak te maken op TurboInsurance en toegang te krijgen tot de turbo- kennisbank.

Ook u kunt gratis en eenvoudig TurboPartner worden. Hiervoor volgt u bij ons een training waarvoor wij u bij deze graag uitnodigen. De training wordt gegevens door door de turbo experts van Turbo’s Hoet.

Direct na de training neemt Turbo’s Hoet een online examen af. Uw medewerkers hebben hiervoor een smartphone nodig, vergeet die dus niet opgeladen mee te nemen. Nadat één van uw medewerkers voor deze training slaagt, wordt uw bedrijf TurboPartner.
Meer weten over TurboPartner 2.0? Neem dan gerust contact met ons op of kijk dan op turbopartner.com.

Graag tot ziens tijdens de turbotraining!