Bezorgen

Wij vinden het belangrijk dat u de bestelde artikelen op tijd in uw werkplaats heeft. Alleen dan kunt u uw klanten goed helpen. Onze bezorgservice is er op afgestemd om hier voor te zorgen. Wij leveren snel, correct, kosteloos en vooral op tijd. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering van de door u bestelde artikelen. Dit doen we met een wagenpark van maar liefst 400 bestelauto’s.

Wilt u de bestelling niet laten bezorgen maar zelf ophalen? Geen probleem. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze 90 vestigingen. Bekijk hier de actuele openingstijden per vestiging.

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een verkeerd artikel besteld heeft of misschien teveel besteld heeft. Dat is bij Fource Automotive geen enkel probleem want retourneren is zeer eenvoudig. Onze chauffeur komt bij zakelijke klanten het artikel kosteloos afhalen en het artikel wordt dezelfde dag nog aan u gecrediteerd.

Vier bezorgmomenten per dag

Om u optimaal te bedienen, hebben wij minimaal 4 bezorgmomenten per werkdag. Zo weet u zeker dat uw planning niet in de problemen komt.

Levering op zaterdag

Om te zorgen dat u op zaterdag de benodigde artikelen heeft, hebben wij om 10.00 uur ook een bezorgroute ingepland.

Levertijd direct inzichtelijk

Als u bij ons bestelt dan weet u waar u aan toe bent. Op onze bestelwebsite ziet u precies wanneer de artikelen geleverd worden.

Kosteloze levering

Er zullen nooit leverkosten worden berekend voor het bezorgen van uw bestelling. Ook uw retouren en oude accu’s en banden worden kosteloos bij uw garage afgehaald.