Een veilige en gezonde werkomgeving. Dat wil toch iedereen? Het maakt natuurlijk wel verschil of u nu met een paar mensen op een rustig kantoor werkt of zoals u, eigenaar bent of werkt in een garagebedrijf. Hier lopen meerdere mensen rond, rijden en voertuigen in en uit en wordt er gewerkt met gevaarlijke stoffen. Het is daarom dat de inspectie SZW, van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, op dit moment volop bezig is om te controleren of garagebedrijven aan de arbowetgeving voldoen.

De inspectie SZW controleert vooral of u gezondheids- en veiligheidsrisico’s in kaart heeft gebracht door middel van een Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Bekijk in de onderstaande video wat u op orde moet hebben:

Aan u dus de taak om er voor te zorgen dat u uw zaakjes op orde heeft, zodat u de inspectie met een gerust hart kunt ontvangen. Daarmee voorkomt u niet alleen eventuele boetes, maar beschermt u bovenal uw personeel. Wij kunnen u daarmee helpen!

In een korte en bondige handleiding van OOMT is alle informatie opgenomen die medewerkers en werkgevers in onze branche moeten weten over veilig en gezond werken. Daarnaast kunt u alle artikelen voor persoonlijke bescherming terugvinden via Toolspecial.com.