Voor iedere auto de geschikte stuurdelen

 

Vanaf september is ons pakket exclusieve merken verder uitgebreid met het merk Starline. Onder dit merk verkopen wij stuurdelen en waterpompen. Tevens wordt ons assortiment stuurdelen verrijkt met het Duitse A-merk Lemförder, specifiek voor premium voertuigen.

Voor de nieuwe propositie van stuurdelen, is grondig onderzoek gedaan naar de behoefte van de Garage. ‘We merkten dat de garagist op zoek is naar een stuurdeel met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor het hogere als het lagere segment wagenpark. Met Starline en Lemförder bieden we dit. Daarnaast blijven we Moog voeren en bieden we een totaalpakket voor onze klanten waarin deze kan kiezen tussen Good, Better en Best.’ vertelt Johan van der Hoeven, directeur Fource.

Good: Starline stuurdelen met een goede prijskwaliteitsverhouding

De stuurdelen van Starline kennen een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn geschikt voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de producten volgens OE-specificaties zijn geproduceerd, wat uitmondt in een optimale passing, prestaties en rijcomfort. Een ander voordeel is de compleet voorgemonteerde draagarmen met fuseekogel en evt. rubber-metaaldelen, zodat u snel aan het werk kan. Nog een pluspunt is de standaard 36 maanden garantie die wij geven op de stuurdelen van Starline. ‘De kwaliteit kunnen we garanderen, omdat ons Europees zusterbedrijf Auto Kelly al jaren dit merk voert. Door hun ervaringen geven wij een standaard garantie van drie jaar’, aldus de Fource directeur.

Naast stuurdelen zijn ook de waterpompen van Starline in het assortiment opgenomen. Deze kennen dezelfde eigenschappen als Starline Stuurdelen; 36 maanden garantie, geschikt voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar en geproduceerd volgens OE-specificaties. Van der Hoeven: ‘Waterpompen worden over het algemeen tegelijkertijd met de distributieriem vervangen, echter hebben we wel vraag naar losse waterpompen. Hiervoor hebben we dan ook een courant assortiment opgenomen.’

Met de toevoeging van Starline aan het assortiment hebben wij nu een breed pakket met exclusieve merken; Eicher remdelen, Hitec remhydrauliek, Q-drive achterassen, wiellagers en homokineten, Transmech koppelingen, Anschler veren, Turbojetzt turbo’s, Messmer starters & dynamo’s, Era elektronische schakelaars en Romax uitlaten.

Alle voordelen op een rij:

  • Geproduceerd volgens OE-specificaties
  • Voor het Europese wagenpark vanaf 8 jaar
  • Draagarmen zijn compleet voorgemonteerd met fuseekogel en rubber
  • Optimale passing, prestaties en rijcomfort
  • Standaard garantie van 36 maanden

Better: Make it Easy, Make it Moog!

Voor de vervangingsmarkt biedt Moog u een totaaloplossingen door een optimale combinatie van een fraaie range producten van OE-kwaliteit met een uitstekende pasvorm, een aantrekkelijke prijs en daarbovenop een praktijkgerichte informatievoorziening. In de verpakking van Moog stuur- en ophangingsdelen bevindt zich altijd een handzame instructiehandleiding en een montageset met bouten, moeren en ringen. Dit maakt dat oude componenten nooit opnieuw gebruikt hoeven te worden. Het bevordert de veiligheid en het gemak van het reparatieproces.

Best: Duitse precisie met Lemförder stuurdelen

Lemförder is leider in ontwikkeling en innovatie op het gebied van stuur- en ophangingsdelen. De Duitse fabrikant is vertrouwd partner voor o.a. VAG, Mercedes-Benz, BMW en Range Rover en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en precisie in het productieproces. Het assortiment dat wij van deze leverancier voeren is specifiek voor premium voertuigen, zoals Porsche Cayenne of BMW 7 serie. Van der Hoeven benadrukt deze keuze: ‘We hebben hier een bewuste assortimentskeuze in gemaakt, vanwege de vraag in de markt naar onderdelen voor het hogere segment voertuigen’.

De producten van Starline, Moog en Lemförder zijn te bestellen via onze bestelsite.
Vragen? Neem contact op met een accountmanager.