De nieuwe Nissens Flushing app voor het spoelen van Aircosystemen

Nissens heeft recent een app uitgebracht genaamd ‘Flushing’.
De app biedt monteurs een visuele gids om elk aircosysteem voor auto’s dat op de markt is te spoelen. De app is geheel gratis en er hoeft niet voor betaald te worden.

Steeds meer auto’s op de Europese wegen hebben een aircosysteem en het aantal neemt alleen nog maar toe. Monteurs komen daarom ook steeds vaker te maken met het spoelen van die aircosystemen. Dit proces gaat soms gepaard met verwarring of frustratie. Voor deze monteurs lanceerde Nissens onlangs de app ‘Flushing’ in de Apple App Store en op Google Play. Met deze app wordt het spoelen van de aircosystemen vereenvoudigd door de monteurs een ‘stap-voor-stap’ handleiding te geven, met een visuele ondersteuning om olievervuiling te diagnosticeren. De app kan gemakkelijk op een tablet of smartphone geïnstalleerd worden en kan op elk moment gemakkelijk erbij gepakt worden.

Head of Marketing & Communications voor Nissens Automotive, Jacob W. Smedegaard, legt uit:

“Als toegewijde aftermarketfabrikant zien wij het als onze verantwoordelijkheid om monteurs waar mogelijk te helpen. We bezitten een enorme hoeveelheid kennis binnen onze organisatie, en we willen deze kennis doorgeven aan de hardwerkende aircomonteurs in de aftermarket. Als we die monteurs kunnen helpen om aircoservices snel en efficiënter uit te voeren, dan staan ze sterker in een markt die voortdurend onder druk staat. Daarom hebben we de app ‘Flushing’ ontwikkeld – en om die reden geven we hem gratis weg.”

Een snel toegankelijke universele handleiding

De Flushing app geeft een eenvoudige stap-voor-stap handleiding van het spoelsysteem met visuele ondersteuning. Elke monteur kan zo met de juiste apparatuur elk aircosysteem snel en efficiënt spoelen. Met de app word een monteur met vertrouwen door het proces geleid.
Naast de handleiding bevat de app ook visuele voorbeelden van verschillende vormen van olievervuiling. Met deze tool kan de monteur snel de meest waarschijnlijke oorzaak van een storing identificeren en bespaart hierdoor kostbare tijd.

“We hopen dat de monteurs in de aftermarket over de hele wereld goed zullen reageren op ons initiatief met de app ‘Flushing’ . Wij waarderen de enorme inzet en toewijding die zij in hun vak hebben gestoken, en het gratis aanbieden van deze tool aan de markt is ons kleine teken van dankbaarheid,” aldus Jacob W. Smedegaard.